Vacancies

Vi går lenger!

Petrell fortsetter der andre møter veggen, og får til ting andre trodde ikke var mulig. Vår ekspertise er multi-fysiske simuleringer med basis i egen teknologi. Vi utvikler simuleringsverktøy for multi-fysiske problemstillinger med tema som strømning, varmetransport, styrkeanalyse, kjemiske reaksjoner, termodynamikk og CO2.

Våre verktøy er strømningsanalyse med tilhørende prosesser (CFD) og styrkeanalyse (FEM/XFEM). Vi skreddersyr applikasjoner for bestemte formål. Typiske problemområder er prosessoptimalisering og brannintegritet, men vi jobber også med «sub-surface», med tema i tilknytning til brønnoperasjoner og kompletteringsløsninger, fracking og reservoar. Vi har også en betydelig aktivitet på CCS (CO2 transport og lagring).

I tillegg til utvikling av programvare, utfører Petrell konsulenttjenester med utgangspunkt i egen teknologi og de verktøy vi utvikler. Våre kunder er hovedsakelig oljeselskap, engineeringselskap, men også konsulentselskap og leverandører.

Vi vurderer nå å styrke fagmiljøet med kapable medarbeidere, med allsidig erfaring og kunnskap innen våre fagområder, men også om analyse innen strømning (CFD) og styrkeanalyse (FEM/XFEM).

Du er utadvendt, sosial og samarbeidsvillig, jobber raskt og nøye, er selvstendig og målrettet, men er også en lagspiller. Du har evnen til å undres og gjennom samarbeid og diskusjon med andre, komme frem til de beste løsningene. Du må beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig. Arbeidssted er Trondheim.

Send søknad med CV og attester til post@petrell.no. Ta gjerne kontakt med Geir Berge eller Geir Langli på 7380 5500.