Vacancies

Vi går lenger – bli med på laget!

Petrell fortsetter der andre møter veggen, og får til ting andre trodde ikke var mulig. Nå har vi ledig stilling for deg som har erfaring med teknisk sikkerhet og analysearbeid.

Vår ekspertise er multi-fysiske simuleringer med basis i egen teknologi. Vi utvikler simuleringsverktøy for multi-fysiske problemstillinger med tema som strømning, varmetransport, styrkeanalyse, kjemiske reaksjoner, termodynamikk og CO2.

Våre verktøy er strømningsanalyse med tilhørende prosesser (CFD) og styrkeanalyse (FEM/XFEM). Vi skreddersyr applikasjoner for bestemte formål. Typiske problemområder er prosessoptimalisering og brannintegritet, og vi jobber også med «sub-surface», med tema i tilknytning til brønnoperasjoner og kompletteringsløsninger, fracking og reservoar. Vi har også en betydelig aktivitet på CCS (CO2-transport og lagring).

I tillegg til utvikling av programvare, tilbyr vi konsulenttjenester med støtte i egen teknologi og de verktøy vi utvikler. Et viktig fagfelt for oss er teknisk sikkerhet, herunder:

  • brannintegritet og brannbeskyttelse
  • trykkavlastning og prosessikkerhet
  • gasspredning og røykanalyser
  • risikovurderinger

Våre kunder er hovedsakelig oljeselskap, engineeringselskap, men også konsulentselskap og leverandører.

Vi vurderer nå å styrke fagmiljøet med kapable medarbeidere, med allsidig relevant erfaring og kunnskap innen våre fagområder men også om analyse innen strømning (CFD) og styrkeanalyse (FEM/XFEM). Spesielt er vi nå på jakt etter deg som kan hjelpe oss med teknisk sikkerhet og analysearbeid.

Du er utadvendt, sosial og samarbeidsvillig, jobber raskt og nøye, er selvstendig og målrettet, men er også en lagspiller. Du har evnen til å undres og gjennom samarbeid og diskusjon med andre, komme frem til de beste løsningene. Du må beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig. Arbeidssted er Trondheim, men om du er en av de som kommer til å jobbe med konsulenttjenester vil det kunne være aktuelt å tilbringe tid ute hos kunden.

Vi tilbyr lønn etter avtale, pensjonsordning, et godt arbeidsmiljø og spennende oppgaver.

Send søknad med CV og attester til post@petrell.no. Ta gjerne kontakt med Geir Berge eller Geir Langli på 7380 5500.